Proiectul

DEZVOLTAREA ȘI PROMOVAREA LANTULUI SCURT DE APROVIZIONARE CU PRODUSE POMICOLE ECOLOGICE DIN ZONA MUREȘULUI

Merele din sucurile EcoFruct provin din livezile ECOGEEA, din apropiere de Reghin. 

mar zambicios

După recoltare merele sunt aduse la fabrica EcoFruct din Sâncraiu de Mureș și făcute suc.

Sucuri pe care Vladalex Impex le distribuie, în special, magazinelor locale.

Povestea noastră gravitează în jurul mărului și a nenumăratelor sale beneficii, de aceea am dorit să valorificăm întreaga bogăție a arealului pomicol Reghin Batoș. Astăzi, datorită acestui parteneriat, oferim tuturor românilor, sucul de mere Ecofruct presat la rece, 100% din mere ecologice, care parcă te-nverzește și te incită să descoperi savoarea primăverii transilvane.

Parteneri:

ECO GEEA srl

Compania ECO GEEA srl deține în bazinul pomicol Reghin Batoș o plantație de 34,78 hectare de meri, din soiuri variate, cultura este certificată ecologic/bio. Arealul Reghin Batoș este recunoscut pentru calitatea fructelor crescute aici. În anii de glorie zona aceasta era recunoscută ca fiind ”un rai al fructelor”.

Merele din sucurile EcoFruct provin din livezile îngrijite de ECO GEEA, iar prin parteneriatul creat în cadrul proiectului dorim să susținem comunitatea locală și întreaga zonă, care beneficiază de un terroir extrem de valoros pentru producția agricolă ecologică de mere.  

ECOFRUCT srl

EcoFruct este pionierul produselor Bio din România, fiind prima companie care, în urmă cu 20 de ani, a început să producă produse alimentare certificate bio. Ne-am axat pe valorificarea bogăției florei munților Carpați și a dealurilor subcarpatice. Procesul de fabricație, îmbuteliere și ambalare a sucului de mere Ecofruct este realizat în conformitate cu standardele impuse de normele de siguranță alimentară HACCP. EcoFruct sprijină fermierii din România, reușind să susțină și să dezvolte producătorii locali, prin extinderea parteneriatului pentru valorificarea producției de mere ecologice din arealul Reghin – Batoș.

VLADALEX Impex srl

Companie 100% românească, cu o experinta de peste 10 ani, specializată în comercializarea și distribuția produselor bio/ecologice în România și în străinătate.  Vladalex Impex ajută producătorii români să își valorifice într-un mod mai profitabil și mai predictibil rodul muncii lor și se asigură că fiecare persoană implicată – fermieri, lucrători în procesare, personalul din vânzari – este special instruită să respecte toate politicile companiei în ceea ce privește mediul și normele ecologice având în vedere cultivarea și/sau recoltarea, precum și normele de siguranță alimentară în procesul de producție și comercializare a sucului de mere Ecofruct.