Fiecare dintre noi are un rost în această lume.
Noi considerăm că rostul nostru este să ajutăm pe fiecare să regăsească gusturile copilăriei, să regăsească pasiunea pentru o viață sănătoasă, să regăsească eforturile pentru o agricultură ecologică și un mediu curat.
Povestea noastră se confundă cu istoria mărului, un fruct capabil să ne schimbe modul de a fi, prin beneficiile sale pentru sănătate.

in livada ecofruct

EcoFruct este pionierul produselor Bio din România

Suntem prima companie din țară care a început să producă și să comercializeze produse alimentare certificate bio. Ne-am axat pe valorificarea bogăției florei munților Carpați și a dealurilor subcarpatice: fructe de pădure , ciuperci de pădure , miere, lăptișor de matcă și apoi ne-am extins la producția de legume, cereale și de sucuri din fructe.

Toate produsele sunt certificate bio in România și la nivel internațional

Am reușit să dezvoltăm afacerea și am început să organizăm și să extindem activitatea de recoltare în majoritatea zonelor din munții Carpați , munți care ocupă, în România, 80.000 km2. Acest lucru înseamnă zone de achiziție, depozite, depozite frigorifice și oameni specializați. Echipele de recoltare sunt special instruite să respecte mediul și normele ecologice.

100% Certificare

EcoFruct este o companie cu capital 100% românesc, certificată pentru producția ecologică. Procesul de fabricație, îmbuteliere și ambalare a sucului de mere Ecofruct este realizat în conformitate cu standardele impuse de normele de siguranță alimentară HACCP;

100% Experiență

EcoFruct deține o experiență de aproape 20 de ani în procesarea produselor ecologice și putem spune că este pionierul produselor BIO comercializate în România

100% Implicare

EcoFruct sprijină fermierii din România, reușind să dezvolte prin extinderea activității de recoltare în majoritatea zonelor din zona Transilvaniei, zonă cu un terroir de o extraordinară valoare pentru producția agricolă ecologică de mere.

Ecofruct Bio 1
Ecofruct bio 2
Ecofruct bio 8
Ecofruct bio 5
Ecofruct suc de mere bio 7