Presare la rece

Sucurile obținute prin presare la rece au un timp de stoarcere mai mare, însă păstrează micro și macro elementele din măr, precum și vitaminele prezente în acest fruct miraculos, ceea ce face ca sucul natural de mere Ecofruct să fie caracterizat de un gust intens și o culoare frumoasă, aurie.

Merele sunt sortate, spălate foarte bine, presate la rece și pentru păstrare până la consum… pasteurizate, asigurând astfel condițiile pentru un suc 100% natural!

presa 4 mere
crate

100% Bio

Toți fermierii parteneri respectă principiile de agricultură ecologică și utilizează în livadă exclusiv produse certificate ecologic, asigurând astfel mere cu o valoare foarte ridicată pentru producția de suc.

În procesul de producție nu se utilizează zahăr, aditivi alimentari, potențiatori de gust, concentrate sau conservanți, sucurile Ecofruct fiind 100% naturale!

presam 4kg
100% organic
crate

Gust Divin

În procesare folosim doar soiuri tradiționale românești de mere – Domnesc, Crețesc, Ardelean, Renet, Generos, Frumos – care, pe lângă respectarea principiilor agriculturii ecologice, sunt „îmbogățite” de sufletul pus de fiecare fermier și de razele soarelui din podișul Transilvaniei.

Care este rezultatul? Acest gust desăvârșit de bogăția terroir-ului, cu aromele sale dulci-acrișoare, transmite prospețimea dimineților de primăvară transilvăneană… simți cum “natura te înverzește!”

doar mere romanesti
Lada mere bio
selectie mere bio
stoarcere mere bio
punga suc bio
suc in punga
Suc Ecofruct in container
ambalare suc ecofruct
ambalare suc de mere