
Presare la rece
Sucurile obținute prin presare la rece au un timp de stoarcere mai mare, însă păstrează micro și macro elementele din măr, precum și vitaminele prezente în acest fruct miraculos, ceea ce face ca sucul natural de mere Ecofruct să fie caracterizat de un gust intens și o culoare frumoasă, aurie.
Merele sunt sortate, spălate foarte bine, presate la rece și pentru păstrare până la consum… pasteurizate, asigurând astfel condițiile pentru un suc 100% natural!


100% Bio
Toți fermierii parteneri respectă principiile de agricultură ecologică și utilizează în livadă exclusiv produse certificate ecologic, asigurând astfel mere cu o valoare foarte ridicată pentru producția de suc.
În procesul de producție nu se utilizează zahăr, aditivi alimentari, potențiatori de gust, concentrate sau conservanți, sucurile Ecofruct fiind 100% naturale!



Gust Divin
În procesare folosim doar soiuri tradiționale românești de mere – Domnesc, Crețesc, Ardelean, Renet, Generos, Frumos – care, pe lângă respectarea principiilor agriculturii ecologice, sunt „îmbogățite” de sufletul pus de fiecare fermier și de razele soarelui din podișul Transilvaniei.
Care este rezultatul? Acest gust desăvârșit de bogăția terroir-ului, cu aromele sale dulci-acrișoare, transmite prospețimea dimineților de primăvară transilvăneană… simți cum “natura te înverzește!”









